St. Vital Centre Rebrand

CHALLENGE
Update the St. Vital Centre identity, to coincide with an extensive renovation.  

INSIGHT
St. Vital Centre was about to undergo a large renovation. Over several years of our work together, the Centre had increased awareness and strengthened their brand with shoppers. The dated and difficult-to-use identity was due for a facelift, along with the Centre’s interior.

RESULTS
The redesign was timeless and classic, allowing it to live comfortably alongside varying campaign creative from season to season, and simple, making it much easier to use than its predecessor. The recognizable triangle shape was retained, and ties into any design seamlessly with the flexibility to change colour.

ClientSt. Vital CentreProjectRebrandLinkwww.stvitalcentre.com

St Vital Centre